Helsingissä toimivat siivousalan yritykset

Siivooja

Helsinki on erilaisia siivousalan yrityksiä pullollaan. Myös Fiksu Siivouspalvelu toimii Helsingissä, mutta toisin kuin monet muut toimijat, se erottuu joukosta edukseen. Fiksu Siivouspalvelu on toimija, jonka siivoojat ovat kokeneita ja koulutettuja ammattilaisia, ja joka pyrkii kaikessa toiminnassaan ympäristöystävällisyyteen ja luonnonmukaisuuteen. Raikas ja puhdas koti mahdollisimman pienellä ympäristökuormituksella – valitse sinäkin Fiksu Siivouspalvelu Helsingissä!

Kolme hyvää syytä tilata kotisiivous

On monia hyviä syitä tilata kotisiivous Helsingissä. Jos valitaan kaikista syistä vain kolme, mainittakoon lisääntynyt vapaa-aika, taatusti puhdas koti ja suomalaisen työn tukeminen. Teettämällä kotisi siivouksen alan ammattilaisella olet mukana tukemassa suomalaista työllisyyttä ja lisäämässä työpaikkojen määrää. Siivousalan ammattilainen siivoaa kotisi vaikka lattiasta kattoon, ja pyydettäessä silittää paidat ja pöytäliinat, vaihtaa lakanat, vie roskat ulos ja tyhjentää astiat tiskikoneesta kaappiin. Kaikki tämä onnistuu tottuneilta siivoojilta nopeasti, joten koti on puhdas ja järjestetty jo hyvin lyhyessä ajassa. Fiksu Siivouspalvelu käyttää vegaanisia siivousaineita, mitkä ovat sataprosenttisen biohajoavia – näin ollen kotisiivous kuormittaa ympäristöä vain vähän. Siivousaineet ovat kuitenkin hyvin tehokkaita. Kaikki tahrat lähtevät niiden avulla, ja pinnat jäävät kiiltelemään puhtauttaan. Siivousaineet poistavat myös kaikki hajut (esimerkiksi roskakaapista) ja jättävät jälkeensä eteerisistä öljyistä peräisin olevan, mukavan tuoksun.

Kotisiivous antaa aikaa itselle tärkeiden asioiden tekemiseen

Puhdas koti on viihtyisä ja turvallinen. Siistiin kotiin on mukava kutsua vieraita, eikä haittaa, vaikka nämä tulisivat vain muutaman minuutin varoitusajalla. Kun kaikki tavarat ovat omilla paikoillaan, löytyvät ne helposti, eikä aikaa menee viinilasien, autonavainten ja kännykän laturien etsimiseen. Kotia ei kuitenkaan ole pakko siivota itse. Kotisiivooja vapauttaa sinulle useamman tunnin viikossa lisää vapaa-aikaa, minkä voit kuluttaa itsellesi tärkeiden asioiden tekemiseen – vaikkapa juuri illan viettämiseen ystävien kanssa, tai esimerkiksi postimerkkikokoelman järjestämiseen. 

Paljon puhutaan konmarituksesta, eli turhien tavaroiden marittamisesta. Mitä vähemmän kodissa on roinaa ja rompetta, sitä enemmän siellä on tilaa, ja sitä viihtyisämmäksi ja sujuvammaksi arki käy. Esimerkiksi keskeneräiset käsityöt, joita ei tule koskaan viimeistelemään, kannattaa heittää pois. Kun avaat kaapin ja näet siellä puoleen väliin edenneen kaulahuivin, stressikäyräsi nousee – ”taas yksi tekemätön työ, koskahan senkin ehtisi tehdä”. Entisistä puolisoista muistuttavat koriste-esineet, kirjat ja muut tavarat kannattaa myös viedä kierrätykseen, sillä esineiden näkeminen omassa kodissa saattaa alitajuisesti vaikuttaa omaan mielialaan. Marittaminen on laajentunut käsittämään myös kalenteria, eli omaa ajankäyttöä. Mieti, mikä arjessasi aiheuttaa eniten stressiä ja mielipahaa, ja voiko sen siivota pois elämästä. Lisää jokaiselle päivälle jokin mieluinen tavoite, kuten vaikka puoli tuntia hyvän kirjan parissa ennen nukkumaan menoa, ja jokin ihana askare, mikä tekee elämästä elämisen arvoista (esimerkiksi lasten kanssa leikkiminen tai meditaatioharjoitus). Jos mieluisille tavoitteille ja sydäntä lämmittäville askareille ei ole aikaa, mieti ajankäyttöäsi vielä uudelleen: ehkä joitain arjen askareita voisi poistaa tai ulkoistaa? Kotisiivous on helppo ulkoistaa, ja myös kaupassa käymisen voi jättää väliin tilaamalla ostokset kaupasta kotiinkuljetuksella. 

Käytännön asioita kotisiivouksen tilaamiseen liittyen

Kotisiivous ei vaadi sinun paikalla oloasi, sillä siivooja tulee omilla avaimillaan sisään. Fiksu Siivouspalvelulta saat oman kotisiivoojan, joka tietää, mitä juuri sinä siivoukselta odotat. Sama tuttu ja luotettava siivooja tulee sovituin väliajoin – esimerkiksi kerran viikossa tai kolmen viikon välein – ja imuroi, moppaa, pyyhkii pölyt ja poistaa tahrat. Hän tietää, missä pidät imuria, ja hän on tottunut koiraasi ja kissaasi. Hänen taustansa on tutkittu huolella, joten voit olla luottavaisin mielin – hän ei varasta korujasi tai elektroniikkalaitteitasi. 

Säännöllisen siivouksen tuntihinnaksi ei kotitalousvähennyksen jälkeen jää kuin vain 17 euroa, joten siivoojalta kannattaa tilata muitakin tuntihintaisia kotitaloustöitä, kuten vaikka saunan pesu tai vaatteiden silitys. Fiksu Siivouspalvelun sopimusasiakkaana saat erikoissiivouspalveluista 50 prosentin alennuksen, joten teetä tutulla siivoojallasi myös sohvan syväpuhdistus ja ikkunoiden pesu-urakka. Voit tukea ikääntymässä olevan vanhempasi kotona selviämistä tilaamalla hänelle oman kotisiivoojan. Myös vanhempien asunnossa teetetyistä töistä saa kotitalousvähennyksen. Hyvä lahjaidea vanhemmalle tai kenelle tahansa läheiselle on siivouslahjakortti, vaikkapa ikkunoiden pesua varten. Ikkunoiden pesuun menee helposti useampi tunti, ja lopputulos voi silti olla raidallinen – luota siis ammattilaiseen! 

Kulta monopolisoidussa asemassa

Kun taitouinti pääsi ensimmäistä kertaa olympialaisten lajiksi, pysyi taistelu kullasta ainoastaan

kolmen maan parissa, jopa tähän päivään asti. Aikaisemmin ainoastaan Yhdysvallat ja Kanada pystyivät tavoittelemaan sitä taitojen osalta, mutta myöhemmin kärkeen nousi venäjä. Yhdysvalloilla on kultamitaleja yhteensä viisi ja Kanadalla kolme. Vuonna 2000 Venäjä osallistui ensimmäistä kertaa tähän lajiin ja sen jälkeen kultamitali ei ole mennyt yhdellekään muulle maalle. Yhteensä Venäjällä on mitaleja jo 10 kappaletta.

Nenäsuojat käyttöön!

Yhdysvaltalaisten joukkueessa uiva Christina Jones on yksi harvoista urheilun ammattilaisista, jotka eivät käytä nenässään klipsejä suorituksen aikana. Yhteensä ammattitasolla löytyy vain kolme uimaria, jotka eivät näitä tarvitse, sillä kaikilla muilla uimareilla ne on aina nenässä ja usein jopa uimapuvusta löydetään varakappale, varmuuden vuoksi.

Jaa:

Artikkelit

Nainen puhelimessa

Puhelinlaskun pienentäminen

Puhelinlaskun pienentäminen Puhelinlaskun pienentäminen on hyvä tapa säästää rahaa. Puhelinliittymä on tänä päivänä pakollinen, joten sitä ei voi karsia pois. Sinun ei kuitenkaan tarvitse pysyä

Lähetä meille viesti