1. Home
  2. » 
  3. Lentoyhtio
  4. » 
  5. Finnair

Finnair
Asiakaspalvelut

Miten voin ottaa yhteyttä FINNAIR ja asiakaspalveluun?

No votes yet

Finnair perustettiin vuonna 1923 ja se on Suomen suurin lentoyhtiö. Finnairilla on pääkonttori Helsingin kansainvälisellä lentoasemalla joka on nimenomaan nimeltään Vantaan tontti, Finnair ja sen tytäryhtiöt ovat valtava lentoyhtiö Suomessa ja ne hallitsevat sekä kotimaista että kansainvälistä lentomatkaa Suomessa.

Finnair on useiden kansainvälisten järjestöjen jäsen johon kuuluu myös Oneworld Air Alliance. Pelkästään vuonna 2017 se kuljetti ennennäkemättömän yli 12 miljoonaa matkustajaa ympäri maailmaa. Finnairilla on yli 5000 työntekijää ja se on kuudenneksi vanhin lentoyhtiö jatkuvien toimintojen osalta.

Finnair Yhteystiedot

Finnairilla on lentoja noin 150 kohteeseen ympäri maailmaa 50 maassa joissa asiakkaat voivat valita Business Class- tai Economy-luokan pitkän matkan kansainvälisillä lennoilla. Finnair tarjoaa myös yhden matkustamon palvelun lyhyemmille kotimaan lennoille.

 

MITEN YHTEYSTIEDOT FINNAIRIN ASIAKKAAN HUOLTOON

Finnairin asiakaspalvelu on aina asiakkaiden tai potentiaalisten asiakkaiden käytettävissä jotta he voivat vastata kysymyksiin ja tarjota tukipalveluja joihin kuuluu kysymyksiin vastaaminen ja varausten hallinta.

Voit ottaa yhteyttä Finnairin asiakaspalvelukeskukseen sekä paikallisesti että kansainvälisesti. Finnairin paikallislinjaan voi ottaa yhteyttä soittamalla puhelimitse 09 818 0800 ja kansainväliset asiakkaat voivat soittaa puheluun numeroon +358 9 818 0800. Huomaa että paikallisverkon maksu tai mobiilipuhelu voi olla maksullinen. Yhteyslinjaa voi käyttää 24 tuntia päivässä.

 

FINNAIR PLUS - Finnair Plus tarjoaa bonuspisteitä asiakkaille

Finnairin asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä myös kirjautumalla Finnair Plusiin jossa voit esittää kysymyksiä ja ehdotuksia ja voit myös selvittää heidän usein esitettävistä ohjelmista joissa voit hankkia pisteitä. Finnair Plus -palvelun voi saada yhteydenottolinjalla 09 818 888 tai +358 9 818 888. Tämä numero on oma puhelinnumero johon voit soittaa kysymyksiin ja huolenaiheisiin.

Voit soittaa heille aukioloaikana joka on avoinna: maanantaista perjantaihin klo 8–19. Ne ovat avoinna myös lauantaisin klo 9.00–16.00. Finnairin asiakaspalvelu on myös helpottanut niitä asiakkaita jotka haluavat vierailla, voit käydä heidän help desk -palvelussaan osoitteessa: Customer Care Center Finland, SXD / 8 01053 FINNAIR.

Finnair ottaa yhteyttä

 

WEB-SIVU-PALVELUT - Finnair tarjoaa erilaisia ​​verkkopalveluja

Finnairin asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä myös verkkosivuillaan osoitteessa finnair.com jossa voit täyttää palaute- tai vaatimuslomakkeen. Järjestelmä antaa asiakkaille mahdollisuuden liittää tiedostoja, tukea ja tehdä valituksia.

Palautelomakkeen lisäksi on muitakin tapoja ottaa yhteyttä heidän verkkosivuillaan Live Chat -palvelun, sähköpostipalvelun, usein kysyttyjen kysymysten ja yhteydenottolomakkeen kautta. Finnairin tarjoamat Live Chat -palvelut auttavat asiakkaita tekemään varauksia, hoitamaan varauksia, tarjoamaan henkilökohtaista apua ja saamaan vastauksia lentolippujen ostamiseen liittyviin kysymyksiin.

Finnair sähköpostiohjelman voi käyttää verkkosivuston oikeassa alakulmassa kun taas muut tiedot ja ohjeet löytyvät verkkosivuston oikeassa alakulmassa olevasta kysymysmerkin kuvakkeesta.

 

ONLINE-TUKI PALVELUT - Miten otat yhteyttä Finnairin online-tukipalveluihin

Finnair tarjoaa myös online-tukipalveluja asiakkaille joilla on vaikeuksia tehdä varauksia. Online-tukipalveluille on oma puhelinnumero ja se voidaan soittaa numeroon 09 818 1616 kun soitat paikallisesti tai puh. 09 818 1616 kun soitat kansainväliseltä paikalta.

Finnairin verkkosivuston Yhteystiedot-osiossa on myös tietoa siitä miten voit liittyä niihin Social Media -palvelussa johon kuuluu: Facebook, Twitter, YouTube ja niin edelleen. Finnairin Facebook-sivu ja Twitter-sivu lähettävät aina päivityksiä asiakastyytyväisyydestä ja voit esittää kysymyksiä ja tehdä ehdotuksia sivuillaan.

He vastaavat aina kommentteihinsa. Voit myös käydä Finnairin YouTube-kanavassa nähdäksesi uusimmat videot tuotteistaan ​​ja palveluistaan.

Datos empresa