1. Home
 2. » 
 3. Viranomaiset
 4. » 
 5. Kela

Kela
Asiakaspalvelut

Puhelinnumerot ja yhteystiedot

No votes yet

KELA on virasto Suomessa joka vastaa maan sosiaaliturvaohjelmien käsittelystä. KELA perustettiin vuonna 1937 ja se on Suomen hallituksen sosiaalivakuutuslaitos.

1980-luvulla ja 1990-luvulla KELAn rooli laajeni käsittelemään paljon muita rooleja joihin kuuluu: lapsen etuudet, työttömyysetuudet, sairausetuudet, sairausvakuutus ja opiskelijoiden rahoitustuki. KELAa rahoitetaan pääosin verotuksesta.

Soita asiakaspalveluun

 

KELA on erittäin tärkeä laitos Suomessa sillä se tarjoaa etuja Suomen työttömille, edut sisältävät: työvuoron korvaukset, työttömyyskorvaukset ja niin edelleen. KELA maksaa myös lapsilisät lapsille ja kannustaa lapsia vanhempia huolehtimaan lapsistaan ​​ilman stressiä.

 

Miten ota yhteyttä KELA Finlandin asiakaspalveluun

KELA-asiakaspalvelut ovat aina valmiita osallistumaan asiakkaisiin. He valitsevat asiakkaat soittamaan, ovatko he Suomessa tai kaikkialla maailmassa.

 • KELA tarjoaa puhelinpalveluja asiakkaille, kaikki kansainvälisiin tilanteisiin liittyvät ongelmat pitäisi soittaa numeroon 020 634 0200. Puhelinnumero on omistettu kansainvälisille asioille ja se on saavutettavissa klo 9.00–15.00 maanantaista perjantaihin.
 • KELAa voidaan saavuttaa myös varusmiehille, lapsiperheille, asuntotukeen, sosiaaliavustukseen, opiskelija-etuuksiin ja työttömyysetuuksiin 020 634 2550: ssa. Sinun on myös varmistettava että soitat heille klo 9.00-15.00 maanantaista perjantaihin.
 • Jos sinulla on perheen kuolemaan, vammaisuuteen, Euroopan sairausvakuutukseen, eläkkeelle siirtymiseen, kuntoutukseen tai sairauteen liittyviä ongelmia, pääset KELA: han 020 634 2560.
 • Venäläiset asiakkaat pääsevät KELA: han puhelimitse 020 6344 901.
 • Arabialaiset puhujat voivat myös käyttää KELAa puhelimitse numerolla 020 6344 902. KELA on omistanut tämän linjan niin että ulkomaalaiset jotka eivät puhu tai eivät puhu sujuvasti voivat päästä Suomi, Englanti tai Ruotsi (asiakaspalvelu pystyy tarjoamaan riittäviä palveluja ja ohjausta näille kielille puhuville asiakkaille).
 • Asiakkaat pääsevät myös KELA: hun faksipalvelun avulla, pääset niihin puhelinnumerolla 020 634 1599.

ota yhteyttä

 • Jokaisen ulkomailta soittavan asiakkaan on muistettava lisätä Suomen maakoodi joka on +358. Esimerkiksi ulkomailta kutsuva eläkeläinen soittaa KELA: lle puhelinnumerolla 020 692 222.

 

Lähetä postia Kelaan

Asiakkaat voivat myös tavoittaa KELA: n postin kautta joka on kaikkialla Suomessa: Registry - Kirjaamo, PO Box 450, FI-00056 Kela.

KELA-toimistot ovat kaikkialla Suomessa ja voit aina löytää sinulle lähimpänä sijaitsevan toimiston. KELA-toimistoja on eteläisellä alueella, itäisellä alueella, pohjoisella alueella ja keski- ja läntialueella.

 

Haluatko ottaa meihin yhteyden sähköpostitse?

Joidenkin turvallisuussyistä johtuen et välttämättä pääse KELA: han sähköpostitse.

Voit kuitenkin ottaa yhteyttä niihin verkossa. Voit käyttää online-palveluita joihin voit kirjautua ja kirjautua milloin tahansa. Verkkopalvelun avulla voit tarkistaa omat tiedot, hakea etuja ja lähettää vaadittavia todistusasiakirjoja.

Datos empresa