1. Home
  2. » 
  3. Vakuutus
  4. » 
  5. IF

IF
Asiakaspalvelut

Ota yhteys asiakaspalveluun

No votes yet

IF on johtava kiinteistöyhtiö Suomessa, ja se on Pohjoismaiden kiinteistö- ja vahinkovakuutusyhtiö, jossa on yli 3,82 miljoonaa asiakasta Pohjoismaissa ja Baltiassa. IF tarjoaa laajan valikoiman omaisuus- ja vahinkovakuutusratkaisuja ja -palveluita monille asiakkaan tapauksille.

IF toimii pohjoismaisella mittakaavalla suuresti ja kaikilla vakuutuspalvelualueillaan. IF:llä keskeiset menestystekijät ovat toiminnan jatkuva parantaminen ja asiakkaiden tyytyväisyys.

IF-vakuutuksen visio on tarjota parhaat vakuutusratkaisut, jotka antavat asiakkaille riittävän turvallisuuden ja vakauden jokapäiväisessä elämässä. He tarjoavat yrityksille erinomaisia palveluja, minkä vuoksi niiden palvelu on ensisijainen vakuutusyhtiö Pohjoismaissa ja Baltiassa.

IF:n näkemys ilmaistaan asiakkaille lupauksessa: ”Rentoudu, autamme sinua”.

IF puhelinvaihde

 

Miten otat yhteyttä IF:n asiakaspalveluun?

IF:n asiakaspalveluun on helppoa ottaa yhteyttä, helpoin tapa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun on kirjoittamalla heille. Lähetät viestin heidän myynti- ja asiakaspalveluosastolleen ja he vastaavat lyhyessä ajassa.

Kun haluat ottaa yhteyttä heihin, voit täyttää yhteydenottolomakkeen IF:n verkkosivuilla, sinun tulee syöttää nimi, sähköpostiosoite, yritys ja viesti, jonka haluat välittää heille.

Hätätapauksissa, kuten tapaturmissa; sinulla on mahdollisuus päästä hätäpalveluihin 24/7. Puhelinnumero hätäpalvelujen saavuttamiseksi vaihtelee sen mukaan, mistä maasta soitat:

  • Suomen paikallispuheluille pääset niihin puhelimitse soittamalla numeroon 0800 13 800.
  • Jos soitat ulkomailta, voit tavoittaa heidät ulkomaanpuheluille tarkoitetulla linjalla, joka on +358 800 13 800. IF-sivuliikkeet löydät myös Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.

Pääset IF:n eri toimistoihin Suomessa ja muissa maissa kaikkialla Euroopassa ja Baltiassa. IF Finlandissa heidän omaisuus- ja onnettomuusosastoon voit ottaa yhteyttä puhelimitse soittamalla numeroon +358 10 19 15 15 kansainvälisille puheluille. Voit myös lähettää faksia: 010 514 4028. Voit myös käydä heidän toimistossaan Espoon Niittyportt 4:ssä. Heihin voi myös ottaa yhteyttä postitse osoitteessa; P. O. Box 4, FI - 0025 IF.

IF-vakuutuksella on myös erityinen asiakaspalvelu yritysyrityksille, joissa voit ottaa sinuun yhteyttä ja auttaa sinua yrityksesi vaatimusasioissa. Voit soittaa heille puhelimitse numeroon 010 19 16 00 (aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin klo 8.00-17.00).

Soita asiakaspalveluun numeroon 800

IF asiakaspalvelu pääsee puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 8.00-20.00, voit myös soittaa heille lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10.00-16.00.

Englanninkieliseen asiakaspalveluun voit soittaa numeroon 010 19 19 19 samoihin aikoihin. Kun soitat numeroon, valitse vaihtoehto 9.

IF:n asiakaspalvelu tarjoaa asiakkailleen henkilökohtaista palvelua joka päivä. He antavat asiakkaille mahdollisuuden hoitaa vakuutus asioista nopeasti ja helposti. Voit rekisteröityä verkkosivuillaan osoitteessa if.fi, jossa voit käsitellä vakuutusasioita.

IF Finlandin asiakaspalvelulla on myös oma puhelinnumero kiireellisissä tapauksissa joka on auki 24/7.

IF-vakuutuksella on myös erityinen asiakaspalvelu yrityksille. Jätä yhteydenotto pyyntö ja he ottavat sinuun yhteyttä ja auttaa sinua yrityksesi vaatimusasioissa. Voit myös soittaa heille puhelimitse numeroon 010 19 16 00. Aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin klo 8.00-17.00.

Datos empresa