1. Home
  2. » 
  3. Elektroniikka
  4. » 
  5. Amazon

Amazon
Asiakaspalvelut

Miten voin ottaa yhteyttä asiakaspalveluun?

Average: 3 (2 votes)

Amazon on amerikkalainen yritys, joka keskittyy monikansalliseen teknologiaan, joka perustuu sähköiseen kaupankäyntiin, pilvipalveluihin ja tekoälyyn. Amazon on maailman suurin sähköisen kaupankäynnin markkinapaikka ja pilvipalveluiden foorumi.

Amazon toimii monissa maailman maissa, mukaan lukien Suomi. Suomen kansalaiset voivat tilata jotain verkossa Amazonin kautta ja se toimitetaan kotiosoitteeseen. Kaikki asiakkaat saavat ilmaisen toimituksen yli 25 dollarin tilauksilla, jotka Amazon toimittaa.

Amazon Puhelin

 

Miten ota yhteyttä Amazon Finlandin asiakaspalveluun?

Amazonin asiakaspalvelu pääsee Suomeen omalla linjallaan:

Voit soittaa heille suoraan matkapuhelimellasi, jotta saat vastauksia nopeasti, mutta sinun täytyy tehdä Amazon-tili, johon on liitetty matkapuhelimesi.

Amazon tarjoaa asiakkailleen erinomaista asiakaspalveluja.

 

ätä viesti tai yhteydenottopyyntö verkkolomakkeella

Voit myös tavoittaa heidät heidän asiakaspalveluunsa yhteydenottolomakkeella verkkosivuillaan. Verkkosivustollaan amazon.com he kysyvät, haluatko oppia lisää Amazonista ja miten ne voivat auttaa sinua rakentamaan yritystäsi.

Sinun pitäisi vain syöttää tiedot yhteydenottolomakkeessa oleviin kenttiin, ja he ottavat sinuun yhteyttä. Jos olet Amazon-myyjä ja sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä myyjän tukeen.

Voit myös tavoittaa Amazonin online-chat-alustallaan, jossa puhut Amazon-asiakaspalvelun edustajan kanssa. Selaa alaspäin sivun alareunaan ja napsauta "apua", tai napsauta "Ota yhteyttä" niiden verkkosivuston oikeassa yläkulmassa.

 

Lähetä sähköpostia osoitteeseen Amazon.com

Voit myös ottaa yhteyttä Amazonin asiakaspalveluun sähköpostitse sähköpostitse, joka toimitetaan sinulle, kun kirjaudut sivustoonsa amazon.com, primary@amazon.com.

Voit myös ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse ja saada vastauksen 48 tunnin kuluessa. Sähköpostiosoite on hyvä, koska se pitää kirjaa kirjeenvaihdostasi, ja myös sähköposti voi olla paras vaihtoehto joissakin asioissa.

  • Jos sinulla on tilisi kanssa ongelmia, kuten laskutuskiistoja, sinun on lähetettävä sähköpostia osoitteeseen: cis@amazon.com.
  • Yleisiä kyselyjä varten sinun tulee lähettää sähköpostia osoitteeseen primer@amazon.com.

Yhteydenotto Amazonin asiakaspalveluun on paras tapa saada vastauksia tilauksistasi, toimituksestasi, palautuksistasi ja muusta tilistäsi.

Voit soittaa heille suoraan matkapuhelimellasi, jotta saat vastauksia nopeasti, mutta sinun täytyy olla tehtynä Amazon-tili, johon on liitetty matkapuhelinnumerosi.

ota yhteyttä

 

Sosiaalisen median

Voit myös ottaa yhteyttä Amazoniin heidän sosiaalisen median alustoillaan.

  • Facebook: facebook.com/Amazon.
  • Twitter: @amazon.
  • Instagram: @amazon.

Amazon on suurin liikevaihtoon perustuva internet-yhtiö.

Datos empresa